Alla barnhjärtans månad

Standard

Vet ni. Snart är det den fjortonde februari. Valentines. Skit i blommor och choklad i år. Det är bara kommersiellt dravel. Egentligen. I år kan du göra något vettigt istället. Hjärt- och lungfonden har utsett hela februari till alla barnhjärtans månad.

Vår lilla tjej har haft turen att födas med ett alldeles friskt litet hjärta. Abbe och andra barn har inte haft samma tur. Varje år föds ungefär 1000 barn med hjärtfel i Sverige. Skänker du en slant den 14 februari (eller en annan dag i februari) kommer slanten att gå till tre toppmoderna ultraljudsmaskiner som kan hjälpa till att rädda liv.

Läs mer om Abbe på den fina bloggen Heja Abbe.

Hjärt- och lungfondens kampanjsida hittar du här.

Och du. Sprid gärna det här vidare.

Annonser

4 responses »

  1. Hej! Tycker att det är fantastiskt att du tar upp det här. Min underbara klasskompis har en son på snart 2år som gått igenom en hjärtoperation (stod om dem i Mama i höstas/vintras). Lyckligtvis gick allt som det skulle och lillkillen mår jättebra idag, men det är inte alla som har den turen. Stor kram!

  2. Fantastiskt att du tar upp ämnet!
    Jag blir rörd och varm i hjärtat!!
    Vår son,3 år, föddes med ett komplicerat hjärtfel.Vi hade tur som har vår son kvar i livet,fast det gör fortfarande ont i själen ibland…Vi är så tacksamma för att vi nu har 3 friska och pigga söner!Stor hjärtlig kram till dig o din familj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s