Nyårsmenyn

Standard

* Skummad räksoppa med skaldjursspett och löjromstoast
* Lax i ugn med ljummen delikatesspotatissallad toppad med musslor, gambas och havskräfta samt fänkålssås
* Cheesecake på hallonsåsspegel med passionsfrukt

Till champagneskålen innan middagen smaskade vi snittar. En blev särskilt populär, här är receptet:

Endivesalladblad med en klick kvibille ädel blandat med lite matlagningsgrädde toppat med en päronskiva och en valnöt. Mums!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s