Grädde på moset

Standard

Alvas ögoninfektion vill inte ge sig. Mannen och jag vabbar så det står härliga till. Som grädde på moset har jag fått en ny förkylning. Jag hostar så jag tror att lungorna ska hoppa ur bröstet. Idag är jag hemma med Alva. Frågan är om jag ska ta ut en vabbdag eller en sjukdag för mig själv…

Annonser

4 responses »

  1. Fy vad trist att det inte ger sig. Stackars Alva som har en massa kladd i ögat! L hälsar att hon saknar Alva på dagis och hoppas att hon snart kommer tillbaka.

  2. Då har du fått samma elaking som jag o Gus går runt med. Han har denna vecka däckat i tredje omgången o är nu knallsnorig o täppt (fnasigt röd under näsan), hängig och hostig (främst på natten). Jäkligt envis baselusk. Undrar om det är en variant på influensan? Han fick ju halsfluss i början av januari, sedan dess har vi båda varit sjuka oavbrutet. Jag har haft förmånen av att känna mig hyfsat frisk i en dag, men nu rinner näsan igen… Krya på er o ta hand om sötnosen. Om det drar ut alldeles för jäkla länge kan man få ögondroppar hos doktorn (inte så kul dock). Vi har testat det en gång men det hjälpte föga. KRAM!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s