Vilken lycka!

Standard

Alva fyller två år nästa vecka. Då är vi i Spanien och vi väljer att portionera ut dotterns födelsdagspresenter. Vi har sett hur Alva trånat efter de större flickornas dockvagnar som de stolt kört framför sig i parken. Nu strålar dotterns ansikte när hon får en alldeles egen Brio dockvagn som ser ut precis som en riktig. Hon lägger i dockor och nallar och kör fram och tillbaka i lägenheten. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Vilken lycka!

24890318_1-jpg_240x200_90

Annonser

4 responses »

  1. Kul!

    Ser ju precis ut som den vagnen som Alva låg i när hon var liten, fast röd. Kan avslöja att L också ska få en dockvagn från Brio i morgon när hon fyller år, fast en sulky (röd). Så tjejerna får nästan samma presenter den här gången, det var ju lite oväntat faktiskt.

  2. Ååh, precis så är det hemma. Våran mellantjej gick och trånade länge efter en ”riktig” vagn och tillslut föll vi och köpte en (rosa såklart!) som på pricken liknar de riktiga och som hon lyser av stolhet då hon kör sin docka! Fram och tillbaka. Fram och tillbaka…

  3. Åh så härligt. Kan meddela att min son, stor som han är fortfarande tar fram sulkyn vi köpte för längesedan (till en docka) och kör runt med sin gosehund 🙂 Hoppas han fortsätter ha barnasinnet kvar länge än, skolstarten till trots… 🙂

    Har just kommit hem efter nästan tre veckor på resande fot, lite mör. Ska bli skönt att varva ner med en drink o lite myspys med prinsen. Kram på er!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s